Fasters Alvin Pappas Oliver...

image1
Känner att tålamodet snart är slut!!! Nybörjare var namnet ja...Jag skriver å de bara försvinner, hänger inte datorn sig så klantar jag det, för typ 30 minuter sedan var jag så inspererad av Annikas blogg å kände mig sååå skriv sugen, bort blåst nu! Men skam den som ger sig!
Det som knölat är väl att jag envist skulle ha en bild på Fasters lilla "gosemos" som ännu inte fått något namn, han kom till världen i fredags den 27 juli kl 09:50 3725gr och 51cm. Har föreslagit Alvin de tycker jag är så fint de tyckte även mamma men inte pappa, nej han tycker Oliver, så jag antar att oliver blir det, annars lovar jag att informera om ändring sker!

Har varit vaken mer el mindre hela natten, troligen urinvägsinfektion, IGEN. Men nu är de ju inte alls lång tid kvar tills jag kan gå bort till vård.c. Så nu är de inget att gnälla över, ska jag skriva om de här 10ggr så har de hunnit bli lunch med! Skulle ju ha sovmorgon idag...När Findus sover hos morfar, så gick de med den! Undrar om de blir fint väder idag!? De går ju på simskola, men jag sitter på land å fryser så vad ska inte de stackars barnen göra, kan de inte bli fint väder nu så vi får lite sommar iaf?? Tror på augusti...

Känner att de är bäst att ge sig nu innan jag klantar till det igen *suck* de bästa vore ju sen om de finns fem lika dana inlägg, ha ha, skulle INTE förvåna mig!!!